Demet Şener’den Demet Akalın sorusuna cevap!

Son günlerde kendi markasıyla iş dünyasına giriş yapan Demet Şener, Adana’da bu yıl ikinci kez organize edilen Estetik, Güzellik ve Kozmetik Fuarı açılışına katılarak, küçük bir söyleşi yaptı.

TÜYAP Fuar Alanı’ndaki fuarın açılışı, Adana Valisi Süleyman Elban, protokol üyeleri ve Demet Şener tarafından kurdele kesilerek gerçekleştirildi.

DEMET ŞENER’DEN DEMET AKALIN SORUSUNA OLAY CEVAP!

1995 yılında 17 yaşındayken Türkiye güzeli seçilmesinden bahsederken gözleri doldu. Geçtiğimiz günler de 15 yaşında güzellik yarışmasında birinci olduğu için Türkiye gündemine oturan Melisa İmrak hakkında da konuşan Şener, ” Ben de 17 yaşında birinci oldum. O daha 15… biraz daha da küçük ama bunlar normal şeyler zaten 20 yaşından sonra seçilip başarılı bir model olmak zor. Bence çok doğru bir zamanda seçildi” şeklinde konuştu. Eşi Cenk Küpeli’nin soyadını kullanmaya başlaması hakkında konuşurken geçtiğimiz günler de Demet Akalın’ın yaptığı “İnsan bir erkeğin gücünü arkasında istiyor” açıklamasını duyunca “Aman ben buna cevap vermeyeyim” diyerek eski hasmına cevap vermek istemedi.

Bu Yaştan Sonra Anne Olmam Zor!

Kızı İrem Kutluay’ın geçtiğimiz yıl bir tenis müsabakasında saçma tepkilerle karşılaştığını o anda anne içgüdüsüyle karşı tarafa verdiği sert tepkiyi anlatan Şener, “ünlü çocuğu olmak zor. Elimden geldikçe onları bu zorluklardan korumaya çalışıyorum” şeklinde konuştu. Çocuklarının hayattaki en önemli şey olduğunu söyleyen Şener’e, yeniden anne olmak isteyip istemediği soruldu. Basarili Manken, “Bunlar tabi ki kader kısmet ancak bu yaştan sonra çok zor anne olmak” dedi.

Adana Güzellik Fuarı, Kovid-19 kısıtlamaları kapsamında; katılımcılar, maske kullanımı, ateş ölçümü, sosyal mesafe tedbirleri uygulanarak fuar alanına alındı..

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.