Demet Şener: Vallahi ben boşanmak istiyorum

İbrahim Kutluay ile olan 11 yıllık evliliğini ihanet nedeniyle bitirmek isteyen Demet Şener, Etiler Fenix’de kız arkadaşlarıyla birlikte eğlendi.

Kendisinin sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla Kutluay ile yeniden barışmak istediği şeklinde yorumlanan Şener, konuya sert bir açıklama getirdi.

İstanbul küçük bir yer

Çıkışta muhabirlerin bu olayları sorması üzerine küplere binen Şener, “Vallahi ben boşanmak istiyorum, kimsenin de bir şeyini görmedim” diyerek sert çıkıştı. Gittiği mekânlarda eşi ile karşılaşırsa nasıl bir tepki vereceği merak konusu olan manken, “İstanbul küçük bir yer, bunlar olabilir. Benim için bir şey fark etmez’’ dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.