Demet Şener: İsmi gizli tutuyoruz

Geçtiğimiz yıl iş insanı Cenk Küpeli ile nikah masasına oturan eski manken Demet Şener, önceki gün eşiyle birlikte Zorlu Alışveriş Merkezi’nde görüntülendi.

Öğlen saatlerinde geldikleri AVM’de Cup Of Joy’da kahve içip koyu bir sohbete oturan ikili, daha sonra AVM’de el ele gezip reyonlardaki ürünleri inceleyip alışveriş turuna çıktı.

” YENİ MARKAMIZI ÖNÜMÜZDEKİ AY ÇIKARTACAĞIZ”

Kendilerine yöneltilen sorulara ayaküstü cevap veren Şener, “Yeni markamızı önümüzdeki ay piyasaya çıkartacağız. Şimdilik ismi gizli tutuyoruz. Telif hakları nedeniyle son güne kadar söylemeyeceğiz” diyerek alışverişlerini noktalayıp araçlarını teslim aldıktan sonra AVM’den ayrıldılar.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.