Demet Şener, ihanetin filmini arkadaşlarına izletti

Demet Şener, kendisini İzmirli bir güzelle aldatan İbrahim Kutluay’ın görüntülerini evinde kız arkadaşlarına izleterek ihaneti belgeledi.

Aldatma nedeniyle biten Demet Şener ile İbrahim Kutluay çiftinin evlilikleri hakkında şok bir gerçek ortaya çıktı! Renkli Sayfalar’da konuşulan iddialara göre, basketbolcu 4 yıldır İzmirli bir güzelle birlikteydi. Ancak, bu ilişkisinde de istikrarı sağlayamayan futbolcu, İzmirli güzeli de aldattı. Böyle olunca yasak aşkın kahramanı, elindeki fotoğraf, video ve faturaları özel şoförü aracılığıyla Şener’e gönderdi. Arkadaşlarının video ve fotoğrafların montaj olabileceğini söylemesi üzerine Şener, dostlarını evinde topladı ve görüntüleri izletti. Arkadaşları gördükleri karşısında gözyaşlarına boğulurken Şener’in ise oldukça soğukkanlı olduğu söylendi.

Evliliğimiz devam ediyor!

İbrahim Kutluay, Demet Şener’in boşanma davası açtığı gün basında gerçek dışı, iftira boyutunda haberler yapıldığını belirterek, mahkemeden yazılanlara tedbir kararı konulmasını istedi. Evliliğin devam ettiğini iddia eden Kutluay, kendisine yapılan saldırıların durdurulmasını istedi. Mahkeme, Sulh Ceza Mahkemelerinin yetkisi olduğunu beliterek Kutluay’ın talebini reddetti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.