Demet Şener, İbrahim Kutluay hakkında icra takibi başlattı

Demet Şener, zina ve sadakatsizlik gerekçesiyle boşanma davası açtığı İbrahim Kutluay ile bu kez de nafaka yüzünden karşı karşıya geldi.

Demet Şener, kendisi ve müşterek çocukları İrem (11) ve Ömer Kutluay (8) için mahkeme tarafından belirlenmiş tedbir nafakasını ödemeyen İbrahim Kutluay hakkında icra takibi başlattı.

DAVADAN BU YANA 90 BİN TL

Şener’in avukatları Aslı Hatemi ve Kezban Hatemi geçen hafta İstanbul İcra Müdürlüğü’ne başvurdu. Avukat Hatemi, dava tarihinden itibaren 90 bin TL birikmiş olan nafakanın tahsili için hukuki işlemleri başlattı.

ADI TUBA BÜYÜKÜSTÜN’LE ANILMIŞTI

İbrahim Kutluay’ın adı, eşi Onur Saylak’tan boşanacağı iddia edilen Tuba Büyüküstün ile anılmıştı. İkilinin birlikte olduğuna dair yapılan haberler aynı günün akşamında, Tuba Büyüküstün’ün paylaştığı bir metinle yalanlandı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.