Demet Şener eski eşi İbrahim Kutluay’a yeni deliller çıkardı

Demet Şener eski eşi İbrahim Kutluay’la Edvina Sponza’nın son görüntülerini mahkemeye delil olarak sundu. Sonra da “Anlatmaya gerek yok, görüyorsunuz…” diyerek espri yaptı!

İbrahim Kutluay’la 10 yıllık evliliklerini kendisini Edvina Sponza’yla aldattığı gerekçesiyle geçtiğimiz aylarda sonlandırarak boşanan Demet Şener hafta sonu bir partiye katıldı.

Etkinlik öncesi Demet Şener, eski eşinin Edvina Sponza’yla trafikte peş peşe araçlarında yakalanmasıyla ilgili, “Yargıtay’daki dosyamıza bu delili ekledik. Zaten her şey ortada, benim bir şey söylememe gerek yok. Davayla ilgili konuşamıyorum, anlatmaya gerek yok görüyorsunuz…” diyerek herkesi güldürdü.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.