Demet Şener: Erkek, aldatabilir diye bir şey yok

İbrahim Kutluay’dan 32 bin TL tazminat talebinde bulunduğu konuşulan Demet Şener, iddialar için sert konuştu.

Demet Şener’in İbrahim Kutluay ile boşanma süreci kadar ikilinin tazminat talepleri de bir hayli konuşulmuştu. Kutluay’dan 32 bin TL tazminat talebinde bulunduğu konuşulan Şener, “16 yılımı verdim. Çalışsam kazanırdım” diyerek iddiaları kabul etmese de Bebek’te bu duruma son noktayı koydu. Ünlü manken, “Biz İbrahim ile anlaşmak için ilk başta çok komik bir rakam istedik. Bu paranın birçok katını zaten kazanırdım. Şimdi iş yapmaya başladım. Evet, kazanıyorum ama ağzımdan 32 milyon çıkmadı. Bende yalan yok iş çevirmem ben” diye konuştu.

Aldatıldığımı son anda çaktım

Çocuklarının yeniden birlikte olmalarını istediklerini söyleyen Şener, böyle bir durumun olmayacağını onlara anlatırken İbrahim Kutluay’ın ise yapması gereken tek şeyin babalık görevi olduğunun altını çizdi. Şener, Hülya Avşar’ın aldatmayla ilgili yaptığı açıklamalar için ise ‘’Erkek, aldatabilir diye bir şey yok. Ben sonunda çaktım durumu, pek de kurtulmuyor evlilik” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.