Demet Şener, Demet Akalın’ın ‘Ben de dul kalabilirdim’ sözlerini mahkemeye taşıyor

Demet Şener, İbrahim Kutluay’ın eski sevgilisi Demet Akalın’ın ‘Ben de dul kalabilirdim’ sözlerini mahkemeye taşıyor.

‘KİMSENİN YUVASINI YIKMADIM’

Demet Şener ile boşandığı eşi İbrahim Kutluay’ın eski sevgilisi Demet Akalın arasındaki kavga giderek büyüyor! Şener, Demet Akalın’ın “Ona teşekkür ederim. Ben de çoluklu çocuklu işsiz ve dul kalabilirdim” sözlerine dava açıyor. Şener, avukatı aracılığıyla şu açıklamayı yaptı: Müvekkilim ne dul ne de işsizdir. Müvekkilim dul olsa dahi, bu hiç hoş olmayan bir beyandır.

KİMİN DUL KALACAĞI BELLİ OLMAZ

Türk toplumunda dul kalmış birçok kadın bulunmaktadır. Bu algı operasyonuyla ilgili hukuki yollara başvuracağız. Demet Şener ne yuva yıkmıştır, ne de herhangi birini başkasının elinden almıştır. Kimin ne zaman dul, issiz ve çoluklu çocuklu kalacağı da sadece Allah’ın takdir edeceği bir durumdur.

Demet’in eşyalarını attılar

Ece Erken de Demet Akalın ile İbrahim Kutluay’ın ayrılık sürecinden bahsetti. Erken, “Demet Şener ile Kutluay’ın haberleri çıkınca Akalın ayrıldı. Demet’in eşyalarını almaya gittik, kapıyı açmadılar. Eşyaları kapıya attılar. Demet ben de kalmıştı” dedi. Akşam

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.