Demet Sağıroğlu, genç şarkıcılar arasındaki favori isimleri açıkladı

Ünlü şarkıcı Demet Sağıroğlu, genç şarkıcılar arasındaki favori seslerini sıralayarak, geleceğe isimlerini yazdıracaklarını kaydetti. Sağıroğlu’nun sıraladığı isimler arasında Aleyna Tilki, Mabel Matiz, Cem Adrian, Edis yer alıyor. Öte yandan ünlü şarkıcı, ilk albüm çıkardığı dönemde vokalistliğini yaptığı Kayahan’la 2 buçuk yıl küs kaldığını açıkladı.

90’lar müziğine damgasını vuran ünlü şarkıcı Demet Sağıroğlu, NTV ekranlarında yayınlanan ‘Bambaşka Sohbetler’ programında Ceyda Düvenci’nin sorularını yanıtladı.

Ceyda Düvenci, müzik kariyerine Kayahan’ın vokali olarak başlayan Demet Sağıroğlu’na “Kayahan’la ilgili yolculuğunda beni hep şaşırtan şu oldu, sizin ilişkiniz baba-kız ilişkisi, vokalliğini yaparken ‘Ben albüm yapmak istiyorum’ diyorsun ama, sana ilk albümünü Kayahan yapmıyor?” diye sordu.

‘KAYAHAN’LA 2 BUÇUK SENE KÜS KALDIK’
Sağıroğlu soruya, “Evet öyle oldu. Erken olduğunu, benim hazır olmadığımı düşünüyordu. 5 sene olmuştu Kayahan abiyle vokal sürecim. Hatta Sezen’e kızıyordu, ‘Bu Aşkın’ı çıkardılar, şimdi senden de bekliyorlar’ diye… Sonrasında ben bir süre istedim, masaya eliyle çizerek eylül ayında çıkacak dedi. Ağustos’ta ‘Kayahan abi ne oldu?’ dedim, ‘Masa değişti’ dedi. ‘O zaman ben de değiştim, gidiyorum’ dedim. 2 buçuk sene küs kaldık. Ben ‘Kınalı Bebek’i, ‘Arnavut Kaldırımı’nı çıkardım. Sonra bana haber yolladı, ‘Gelsin, göreyim kızımı’ demiş. ‘Kayahan abi dinledin mi?’ diyorum, ‘Hayır’ diyor” ifadeleriyle yanıt verdi.

Sağıroğlu sözlerine şöyle devam etti:

“‘Sana şarkılar vereceğim’ dedi. Kayahan abi kimseye bedava şarkı vermedi bugüne kadar, hiç kimseye. Bana 3 tane şarkı verdi. ‘Şikayetim Var’, ‘Sana Kaldı’, ‘Teslim ol’. Bana böyle bir vefa gösterdi. Sahiplendi. Şehrazat ilk albümün prodüktörü oldu, ikinci albümün prodüktörü Kayahan.”

‘DİĞERLERİNİN GELECEĞİNİ BİLEMİYORUM’
Demet Sağıroğlu, Cem Adrian’ı Fazıl Say’a götüren, ona müzik yolunu açan kişinin kendisi olduğunu belirterek, genç şarkıcılar arasındaki favorilerini sıraladı. Sağıroğlu, “Kalıcılar zamanla aradan ayrılacaktır, 3-5 sene sonra. Var öyle kalıcı birkaç arkadaşım, Aleyna Tilki, Mabel Matiz, Cem Adrian, Edis var. Geleceğe ismini taşıyacak pek çok arkadaşım var. Diğerlerinin geleceğini bilemiyorum!” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.