Demet Özdemir’li Pantene reklam filmi kamera arkası görüntüleri yayınlandı!

Demet Özdemir’in yer aldığı yeni Pantene uzun ve güçlü serisinin reklam filmi kamera arkası görüntüleri yayınlandı!

YouTube video

Pantene geçtiğimiz günlerde marka elçisi Demet Özdemir ile Yeni Pantene Uzun ve Güçlü serisi için çektiği reklam filminin eğlenceli kamera arkası görüntülerini yayınladı. Dünya Bambu Günü’nde ilk defa yayınlanan görüntülerde, Özdemir’in bambu düzenek üzerinde gerçekleştirdiği eğlenceli hareketler ile bambunun saça da aynı etkileri veren gücü, esnekliği ve uzunluğu vurgulandı. Pantene global saç tasarımcısı Gregory Kaoua’nın bu reklam filmine özel hazırladığı uzun ve güçlü saçlarıyla dikkatleri çeken güzel oyuncu, harika enerjisiyle herkesi büyülerken, yönetmen Vincent Jerome ile neşeli anları kameralara yansıdı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.