Demet Özdemir’in ünlü indirimi işe yaramadı

Almak istediği arabanın fiyatını yüksek bulan Demet Özdemir kendisine indirim yapılması için araya oyuncu arkadaşını sokmasına rağmen başarılı olamadı.

Demet Özdemir’in, kazandığı parayla yeni bir araç almak için galeriye gittiği ve yetkililerden şoke edecek bir istekte bulunduğu iddia edildi.

FİYATI YÜKSEK GELDİ

Oyuncunun, 700 bin TL değerindeki Mercedes marka otomobili çok beğendiği ve satın almak istediği öğrenildi. Ancak fiyat Demet Özdemir’e yüksek geldi.

Demet Özdemir, devreye firma yetkililerini tanıyan bir oyuncu arkadaşını soktu.

blank
Demet Özdemir

‘600 BİN TL’YE ALIRIZ’

Aracı kişi yetkiliyle telefonda “Araç yeni geldi, biliyoruz. Fiyat biraz fazla… Demet için ünlü indirimi yapabilir misiniz? 600 bin TL’ye alırız” diyerek, ricada bulundu. Yanıt olumsuz olunca Demet Özdemir, otomobili almaktan vazgeçti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.