Demet Özdemir’in transparan elbisesi nefes kesti

Güzel oyuncu Demet Özdemir, reklam yüzü olduğu markanın lansmanı için geçtiğimiz gün Azerbaycan’daydı. Özdemir’in lansmanda giydiği transparan elbise nefes kesti.

Erkenci Kuş dizisinde canlandırdığı karakterle büyük bir üne kavuşan güzel oyuncu Demet Özdemir, geçtiğimiz gün Azerbaycan’da ünlü bir markanın düzenlediği lansmana katıldı. Transparan mini bir elbise giyen Özdemir, görenleri kendisine hayran bıraktı.

blank
Demet Özdemir

Yeni dizisi yakında yayınlanacak

Erkenci Kuş dizisinde Can Yaman ile birlikte rol alan Demet Özdemir, dizi bittikten sonra uzun bir süre tatil yapmıştı. Tatilden sonra teklifleri değerlendiren Özdemir, Evim dizisinde karar kılmıştı. TV8 ekranlarında yayınlanacak olan dizinin çekimleri geçtiğimiz günlerde başladı. Özdemir, dizide İbrahim Çelikkol ile partner olacak.

Demet Özdemir, Azerbaycan’da “Gün Benim Günüm” dedi

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.