Demet Özdemir’in Doğduğun Ev Kaderindir heyecanı

Geçtiğimiz sezon ekranlara gelmeye başlayan Doğduğun Ev Kaderindir dizisi, sezonun en çok beğenilen yapımları arasına girmeyi başarmıştı. Pandemi sebebiyle kısa bir ara verilen çekimler, Mayıs ayında yine başlamış ve bir kaç kısım stok çekildikten sonra da sezon finali yapılarak ara verilmişti.

YouTube video

Oyuncular ve takım, tatilin ardından değişik dizilere oranla azıcık geç de olsa çekimlere geçtiğimiz hafta başladılar. Elde çekilmiş kısımlar olduğu için daha rahat davranıldı.

Demet Özdemir, geçtiğimiz haftadan beri setten birçok resim paylaştı. Sanki içi içine sığmayan oyuncu, diziyi ve takımını öyle sahiplenmiş ki hem sette çalışanlarla hem de oyuncularla birçok video ve resim paylaşımı yapmakta. Beraber başrolde yer aldığı İbrahim Çelikkol ile de sık sık resimlerini paylaşan Demet Özdemir, dünden beri daha da heyecanlı.

YouTube video

Merakla beklenen dizinin yayın tarihi de belli oldu. Demet Özdemir, 30 Eylül Çarşamba akşamı TV8’de izleyicisiyle buluşmaya hazırlanan dizinin yeni sezonu için sanki neşelendikçe sevindi ve paylaşımlarını arttırdı. Asıl hayat öykülerinden yola çıkılan senaryoyu ise Eylem Canpolat ve Ayşenur Sıkı yazıyor.

Demet Özdemir’in de yaptığı bir görüşmede Zeynep’in yaşamını okur okumaz bu işin içinde olmayı çok istediğini ve her yeni kısım senaryosu geldiğinde de Zeynep’e ne olduğu, en sonunda ne olacağı ile alakalı büyük bir merakta olduğu açıklaması da noktaya değinmişti.

blank

Demet Özdemir, çok hoşlandığı ve sahiplendiği Zeynep karakteriyle beraber Doğduğun Ev Kaderindir’de oynamaktan çok mutlu.

Dr.Gülseren Budayıcıoğlu’nun yapıtlarından esinlenilerek hazırlanan Kırmızı Oda dizisi de tv8 ekranında büyük alaka bakmaya devam ediyor. Aynı zamanda TRT1 ekranlarındaki Masumlar Apartmanı da Budayıcıoğlu’nun asıl bir hayat öyküsünden diziye dönüştürüldü.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.