Demet Özdemir’in bikinisi yok sattı!

Doğduğun Ev Kaderindir’in yıldızı Demet Özdemir, setlerin koronavirüs engeline takılmasıyla tatil sezonunu açtı. Günlük kirası 40 bin TL olan tekneyle Ege’ye açılan oyuncu, bikinili pozuyla fotoğraf paylaşınca bikinisi yok sattı!

Son dönemin en popüler isimlerinden Demet Özdemir, tatile bir çıktı pir çıktı! Yakın dostlarıyla önceki gün soluğu Ege’de alan 28 yaşındaki oyuncu, önceki gün Instagram’dan yaptığı paylaşımıyla 725 bini aşkın beğeni aldı. Takvim’in haberine göre; Demet Özdemir’in giydiği ve toplam fiyatı 230 TL olan bikinisi de yok satmaya başladı.

ÖZDEMİR GİYDİ BİKİNİ TÜKENDİ

Tarzıyla genç kızların yakından takip ettiği ünlü oyuncunun, üstü 149.95 altı da 79.95 TL olan Oysho marka bikinisi de internette yok satıyor.

blank

TEKNE MODASINA UYDU

Özdemir, Covid-19 nedeniyle de tatil tercihini birçok ünlü isim gibi tekneden yana kullandı. Yakın dostlarıyla günlük kirası yaklaşık 40 bin TL olan bir yatla Ege’yi dolaşan güzel oyuncu, “Hayat, Demet’e güzel” dedirtti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.