Demet Özdemir’den tatil fotoğrafları!

Can Yaman ile Maldivler’de tatil yapan Demet Özdemir tatilden ilk fotoğraflarını paylaştı. Güneş emolojisi ekleyerek paylaştığı fotoğrafa kısa süre içerisinde yüzlerce yorum geldi.

Ünlü oyuncu Demet Özdemir sosyal medyayı aktif olarak kullanmaya devam ediyor. Ünlü oyuncu bugün Maldiv tatilinde çektirdiği iki fotoğrafı paylaştı. Fotoğrafların altına takipçileri ‘Bu kadar güzel olmak zorunda mısın’ yorumunda bulundu.

Star TV’de ekrana gelen ‘Erkenci Kuş’ dizinin başrol oyuncuları Demet Özdemir ile Can Yaman’ın uzun bir süredir aşk yaşadığı iddia ediliyordu. İkili ilk başlarda bu iddiaları reddediyor, fakat bir süredir aşk sorularına yanıt vermemeyi tercih ediyordu. Bayram tatilinde Can Yaman havuzda yüzerken oyuncunun amcası, “Allah size de böyle bir evlat verir inşallah…” diye temennide bulunmuş ve Demet Özdemir’in bu sözlerle kahkaha atması partnerlerin aşkının ilanı olarak yorumlanmıştı.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.