Demet Özdemir’den şöhret cevabı

Demet Özdemir’in lüks bir araç satın almak istediği ancak fiyatı pahalı bulduğu için ünlü indirimi yaptırmaya çalıştığı iddia edilmişti. Özdemir’den bu iddialara yanıt geldi.

Erkenci Kuş dizisinin final yapmasının ardından ‘Evim’ ile ekranlara dönmeye hazırlanan Demet Özdemir’in, 700 bin TL değerindeki lüks bir aracı satın almak istediği ancak fiyatı pahalı bulduğu iddia edilmişti. Hal böyle olunca Özdemir’in devreye firma yetkililerini tanıyan bir oyuncu arkadaşını soktuğu ve aracı 600 bin TL’ye indirmek istediği öne sürülmüştü. Oyuncunun istediği indirimi alamayınca da otomobili almaktan vazgeçtiği belirtilmişti.

İDDİALARI YALANLADI

Demet Özdemir, bu iddiaların ardından geçen akşam yüzü olduğu şampuan markasının tanıtım gecesinde gazetecilerin sorularını yanıtladı. İddiaları yalanlayan oyuncu, “Öyle bir şey yok ama olsa da tuhaf olmazdı. Olabilir böyle şeyler” dedi.

Demet Özdemir’in ünlü indirimi işe yaramadı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.