Demet Özdemir’den merak uyandıran paylaşım

TV8 ekranlarında yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde hayat verdiği Zeynep karakteri ile beğeni toplayan güzel oyuncu Demet Özdemir son paylaşımı ile dikkat çekti. Setten video çekip paylaşan Demet Özdemir, ‘Gözlerimin neden açılmadığını çarşamba günü yeni bölümde açıklamış olacağım’ ifadelerini kullandı. Özdemir’in paylaşımı merak uyandırdı.

Oğuzhan Koç ile yaşadığı aşkla magazin basını tarafından yakın markaja alınan Demet Özdemir, sosyal medya paylaşımları ile gündeme gelmeye devam ediyor.

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde Zeynep karakterini canlandıran ve gönüllere taht kurmayı başaran Demet Özdemir, paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi.

Instagram’da 12 buçuk milyonun üzerinde takipçisi olan Demet Özdemir, Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin setinden yeni bir paylaşımda bulundu. Özdemir’in paylaştığı videoya ‘Gözlerimin neden açılmadığını çarşamba günü yeni bölümde açıklamış olacağım’ notunu eklemesi merak uyandırdı.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.