Demet Özdemir’den Can Yaman’a yeni yasak

Can Yaman ile Demet Özdemir ikilisi “Erkenci Kuş” dizisinin setinde senaryo gereği yaşadıkları aşkı, özel hayatlarına da taşıdı.

Geçen yaz sonu beraber reklam filmi de çeken ikilinin ilişkileri doludizgin sürüyor. Beraberlikleriyle ilgili sorulara her defasında kaçamak yanıtlar veren Can Yaman ile Demet Özdemir, sosyal medyada ise karşılıklı birbirlerine yaptıkları aşk dolu iltifatlarla dikkat çekiyor.

Can Yaman, son olarak 40 haftadır beraber çalıştığı partneri ve sevgilisi Demet Özdemir’in paylaşımının altına “Seninle göz göze oynamak büyük şans benim için” mesajını yazdı. Demet Özdemir de yakışıklı sevgilisine kelebek emojisiyle “O şans bana ait. Karşılıklı…” yanıtını verdi.

Can Yaman’ın annesi Güldem Yaman ile babası Güven Yaman da müstakbel gelin adayları Demet Özdemir’e sık sık sosyal medyadan sevgi dolu mesajlar atıyor. Öte yandan gözde çiftin beraberliğinin zaman zaman kıskançlık krizleriyle sınandığı da konuşuluyor.

Demet Özdemir’in Can Yaman’a yanındayken sadece kendisiyle ilgilenmesi için telefonunu kapattırdığı iddia ediliyor. Can Yaman’ın da aynı şekilde Demet Özdemir’i çok kıskandığı, bu yüzden çiftin zaman zaman kavga edip tekrar barıştığı öne sürülüyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.