Demet Özdemir’den anlamlı hareket! Hayranlarını çadır bağışına yönlendirdi!

26 Şubat’ta 31 yaşına girecek olan oyuncu Demet Özdemir, doğum günü için takdir topladığı bir kampanya başlattı. Özdemir, hayranlarının doğum gününde hediye yerine depremzedelere çadır alımı için İhtiyaç Haritası’na bağış yapmalarını talep etti.

Oyuncu Demet Özdemir, Türkiye’yi yasa boğan Kahramanmaraş deprem felaketinin ardından seferber olan ünlü isimler arasındaydı. Özdemir, son olarak sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşım ile büyük yıkım yaşayan 10 şehrimizdeki depremzedeler için sevenlerine seslendi.

“BANA EN GÜZEL HEDİYE OLACAKTIR”
26 Şubat’ta 31 yaşına girecek olan Demet Özdemir, hayranlarına doğum gününde hediye yerine depremzedelere çadır alımı için Mert Fırat’ın kurucusu olduğu İhtiyaç Haritası’na bağışta bulunmalarını istedi.

Demet Özdemir, “Bana en güzel hediye olacaktır” ifadelerini kullandı. İhtiyaç Haritası ise yaptığı paylaşımla şu sözlere yer verdi;

“26 Şubat doğum gününü bu sene de iyilik için paylaşıyor. Ailesi, arkadaşları ve sevenlerinden hediye yerine, 10 ilde (Kahramanmaraş, Gaziantep, Malatya, Diyarbakır, Kilis, Şanlıurfa, Adıyaman, Hatay, Osmaniye ve Adana) yaşanan ve hepimizi derinden sarsan afetten etkilen depremzedelerin barınma ihtiyacına destek olmak adına bağış bekliyor. Küçük, büyük demeden @ihtiyacharitasiofficial ‘na yapacağınız bağışlarla evini kaybeden ya da afetten etkilenen depremzedelerin kısa vadeli barınma ihtiyacına destek olmak üzere çadır alınacak.”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.