“Demet Özdemir’de görüntü var, ses yok!”

Doğduğun Ev Kaderindir dizisiyle ekranlara dönen Demet Özdemir, oyunculuktaki performansıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Bazı hayranlarının beğenisini kazanan, ancak bazılarının da eleştirilerine maruz kalan Özdemir’e en çarpıcı yorum Akşam yazarı Barış Kocaoğlu’ndan geldi.

İşte Barış Kocaoğlu’nun yazısının o bölümü…

DEMET PANDOMİM OYNAR GİBİ

Demet Özdemir ile İbrahim Çelikkol’un oynadığı ‘Doğduğun Ev Kaderindir’ dizisi şu an için reytinglerde başarıyı yakaladı.

blank
Demet Özdemir

Gerçek bir hayat hikayesi olması, seyircinin dikkatini çekti. Ama senaristler Demet Özdemir’e replik yazmamakta ısrarcılar. İlk bölümden itibaren takip ediyorum görüntü var, ses yok. Demet ya ağlıyor, ya donuk donuk bakıyor ya da poz veriyor. Bu da seyirciyi bir müddet sonra sıkmaya başlıyor. İbrahim Çelikkol ise tam aksine rolünü o kadar iyi oynuyor ki. Demet normalde oynar onu biliyoruz diğer rollerinden. Buradan senaristlere sesleniyorum. Biz Demet’i dizide daha aktif görmek istiyoruz. Kız neredeyse pandomim oynar gibi dizide.

Demet Özdemir, Hande Erçel, Tuba Büyüküstün, Çağatay Ulusoy ve Kıvanç Tatlıtuğ’un başarısı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.