Demet Özdemir de Can Yaman’dan sonra İtalya’ya gitti

İtalya’da dizilerden sonra tv programlarında da Türk fırtınası esiyor. Can Yaman’dan sonra Demet Özdemir’de İtalya’da.

blank

Roma Erkenci Kuş’taki performansıyla İtalyanların gönlüne taht kuran Demet Özdemir İtalya’ya geldi. Demet Özdemir’in İtalya’nın Milano kentindeki fotoları sosyal medyada yer aldı. Demet Özdemir’in Silvia Toffanin ile Verissimo’da konuk olacağı belirtiliyor. Demet Özdemir’in otelin önünde arabadan görüntüsü sosyal medyada yer aldı. İtalyan hayranlar Demet Özdemir’i de sıkı takibe aldı.

Bu Cumartesi günü Verissimo’nun konuğu Can Yaman olacak. 17 Ekim Cumartesi günü ise Verissimo dizinin en sevilen yüzlerinden Demet Özdemir’i konuk edeceği söyleniyor.

#BenvenutaInItaliaDemet hashatag’i birkaç saat içinde günün trend konuları listesinin başına sıçradı. Sosyal medyada İtalyan hayranlar Demet Özdemir’in gelişi nedeniyle tweet yağmuruna tuttular. İtalya gündemlerine Demet Özdemir de yer aldı.

YouTube video

Demet Özdemir İtalya’da Erkenci Kuş ile ciddi hayran kitlesine ulaştı. İtalyan hayranlar sosyal medyada oyuncu Özdemir’e hoşgeldin Demet diyerek sevgi dolu mesajlar gönderdiler.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.