Demet Özdemir ve Yusuf Çim aşkı bitti

Birlikte rol aldıkları dizinin setinde aşk yaşamaya başlayan genç oyuncular Demet Özdemir ile Yusuf Çim ayrıldı.

Bir gençlik dizisi ile büyük hayran kitlesine ulaşan Demet Özdemir’e ablası Match adlı eğlence kulübünde sürpriz bir doğum günü partisi düzenledi.Her şeyden habersiz olan güzel oyuncu, arkadaşlarının da katıldığı doğum günü organizasyonunda duygu dolu anlar yaşadı.

DEMET ÖZDEMİR’E SERKAN KAYA SÜRPRİZİ

Geçen yıl Beyazıt Öztürk’ün programına konuk olan güzel oyuncu Demet Öztürk, programda Serkan Kaya’ya olan hayranlığını dile getirmişti. Ablası Derya Özdemir’in arkadaşı olan “İki Kadın Arasında” programının sunucularından Elife Yılmaz da güzel oyuncuya bir sürpriz yaparak yakın arkadaşı Serkan Kaya’yı doğum gününe davet etti.

Karşısında Serkan Kaya’yı gören Demet Özdemir gözyaşlarını tutamazken arabeskin son imparatoru ise birbirinden güzel şarkıları ile duygusal gecede herkese keyifli dakikalar yaşattı.

İLİŞKİLERİNE NAZAR DEĞDİ

Bu arada, aşkları başrolü paylaştıkları dizinin setinde başlayan Yusuf Çim ile Demet Özdemir’den kötü haber geldi. İlişkilerini dizi bittikten sonra sürdüremeyen çiftin, geçtiğimiz günlerde birlikteliklerine son verdiği ortaya çıktı.

Eski sevgilisi Yusuf Çim’den beklenen doğum günü sürprizinin ablası Derya Özdemir’den gelmesi de dikkat çeken detaylar arasında yerini aldı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.