Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç’tan yeni poz… Beğeni butonu çöktü

TV8’de ekrana getirilen Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin Zeynep’i Demet Özdemir, sevgilisi Oğuzhan Koç ile verdiği yeni pozu sosyal medya hesabından takipçileri ile paylaştı. İlişkilerini gözlerden uzak yaşamayı tercih eden ünlü çiftin aşk pozu takipçilerinden tam not alırken beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

Yağmur Tanrısevsin ile olan ilişkisinin bitmesinden kısa bir süre sonra Demet Özdemir’le adı anılan Oğuzhan Koç haberleri inkar etse de geçtiğimiz aylarda çift aşk yaşadıklarını itiraf etti. Yan yana görüntü vermemeye dikkat eden ünlü çiftten Demet Özdemir sevgilisi Oğuzhan Koç ile yeni bir paylaşımda bulundu.
Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde canlandırdığı Zeynep karakteri ile beğeni toplayan Demet Özdemir, sevgilisiyle selfie yaptığı pozu takipçileri ile paylaştı. Özdemir, paylaşımına güneş ve öpücük emojisi koydu.

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç’un yeni paylaşımı kısa sürede binlerce beğeni alırken ‘uyumlu ikili’ yorumları yapıldı.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.