Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç’tan aşk pozu

Doğdun Ev Kaderindir dizisinin başrol oyuncusu Demet Özdemir ve şarkıcı Oğuzhan Koç’un bir süredir aşk yaşadığı iddia ediliyordu. Ocak ayında aşlıklarını itiraf eden genç çiftten ilk poz geldi. Sevgilisi Oğuzhan Koç ile fotoğrafını paylaşan Özdemir, gönderi açıklamasına kalp koydu.

Oyuncu Demet Özdemir ve şarkıcı Oğuzhan Koç’un bir süredir ilişki yaşadıkları biliniyordu. Daha önce birlikteliklerini inkar eden genç çift açıklama yaparak aşklarını itiraf etti. Oğuzhan Koç, geçtiğimiz ay “Güzel bir sürecin arifesindeyiz” diyerek, oyuncu Demet Özdemir ile aşk yaşadığını duyurdu. Koç’un aşkını ilan etmesinin ardından ikili, beraberliklerini sosyal medyaya taşıdı.

YouTube video

Daha önce bu konu ile ilgili bir paylaşım yapmayan Özdemir kuralını bozdu ve samimi bir fotoğraf yayınladı. Sevgilisi Oğuzhan Koç iler fotoğrafını paylaşan Özdemir gönderi kalp koydu.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.