Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç ilk kez görüntülendi!

Yeni bir aşka yelken açan ve ilişkilerini gözlerden uzak yaşamayı tercih eden Doğduğun Ev Kaderindir’in yıldızı Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç, Tarabya’da yürüyüş yaparken birlikte ilk kez görüntülendi. Kameraları karşılarında gören çift şaşkınlık yaşarken ‘Bizi nerden buldunuz?’ diye sordu.

YouTube video

Kısa bir süre önce yeni bir aşka yelken açan Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç çifti önceki gün Tarabya’da görüntülendi. Yürüyüş yaparken objektiflere yansıyan ünlü çift ‘Mutluyuz, bizi utandırmayın’ dedi.

blank

‘Bizi nereden buldunuz?’ diyen çift şaşkınlığını gizleyemezken objektiflere poz verdi. İkilinin poz verdiği sırada bir sokak köpeğinin de önlerinde poz vermesi çevredekileri gülümsetti.

Hayranlarına teşekkür eden güzel oyuncu, “Bağış olarak bir sürü anlamlı hediye geldi. Annemin hediyesini görünce gözyaşlarımı tutamadım” şeklinde konuştu.

Birkaç aydır beraber olan sevgililer, “Her şey yolunda gidiyor, mutluyuz” demekle yetindi. Özdemir ve Koç, ilişkileri hakkında devam eden sorulara, “Lütfen bizi utandırmayın” diyerek, evlerinin yolunu tuttu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.