Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç evlilik için ilk adımı attı

Doğduğun Ev Kaderindir’in Zeynep’i Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç’un aşk yaşamaya başlaması magazin gündemine bomba gibi düştü. İkili sosyal medya üzerinden aşk paylaşımları yapmaya başlarken şimdi de aldıkları kararla gündeme geldi. Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir çiftinin aynı eve taşınacağı iddia edildi.

Oğuzhan Koç’un Yağmur Tanrısevsin ile ayrılmasından kısa bir süre sonra Demet Özdemir’le bir mekandan birlikte çıkarken görüntülenmesi magazin gündemini sallamıştı. İkili bugüne kadar aşklarını inkar etse de açıklama yapmak durumunda kaldılar.

blank

Demet Özdemir, ilk açıklama yapan taraf olurken aşk pozunu da paylaşmıştı. Özel hayatları magazin basını tarafından yakın markaja alınan Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir çiftinden sürpriz bir karar geldi.

Posta gazetesinden Ali Keser’in haberine göre; ayrı ayrı evlerde yaşayan çiçeği burnunda sevgililer, aynı çatı altında oturmaya karar verdi. Oğuzhan Koç, Levent’te home office olarak kullandığı villasını tadilata soktu. Şu an bir otelde kalıyor. Yakın arkadaşı Rıfat Yüzüak ile Nişantaşı’nda oturan Demet Özdemir Tadilat bitiminde aşk yuvalarına taşınacak.

Demet Özdemir geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından sevgilisi Oğuzhan Koç ile olan bir pozunu kalp emojisiyle paylaştı. Ünlü çiftin aşk pozu kısa sürede binlerce beğeni aldı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.