Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç çifti aşka geldi

Demet Özdemir ve sevgilisi Oğuzhan Koç yaptıkları paylaşımlarla sosyal medyada olay oldu. Instagram hesaplarından peş peşe paylaşım yapan ünlü çiftin aşk pozları magazin gündemine damga vurdu. Hayranları yeni fotoğraflarına büyük ilgi gösterdi.

YouTube video

Demet Özdemir-Oğuzhan Koç çiftinden yeni haberler var. Oğuzhan Koç ile yaşadığı aşkla magazin gündemine damga vurmaya devam eden Demet Özdemir’in sevgilisiyle yer aldıkları aşk pozu sosyal medyaya damga vurdu.

blank

TV 8’de ekrana getirilen Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde Zeynep karakteri ile ekranlarda boy gösteren Demet Özdemir dikkat çeken bir paylaşıma daha imza attı. Aşka gelen güzel oyuncu Insgram hesabından sevgilisi Oğuzhan Koç ile fotoğrafını kalp emojisiyle paylaştı.

Sevgilisinin aşk dolu pozlarını paylaşmasına kayıtsız kalamayan Oğuzhan Koç da aynı gönderiyi kendi sosyal medya hesabından paylaştı. Ünlü çiftin bu paylaşımları hayranlarından tam not alarak sosyal medyada çok konuşuldu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.