Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç aşkı bitti mi?

Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç hakkında şoke eden ayrılık iddiası.

Oyuncu Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç hakkında şaşırtan bir ayrılık iddiası gündeme geldi. İddiaya göre Koç, yaşadıkları tartışma nedeniyle sevgilisi Özdemir ile yollarını ayırma kararı aldı. Bu iddia, çiftin hayranlarını üzdü.

Magazinin gözde çiftlerinden Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç hakkında şaşırtan bir iddia ortaya atıldı. Çift geçtiğimiz haftalarda kısa süren bir ayrılık dönemi yaşadı.

blank

Program çekimleri ve müzik çalışmaları nedeniyle yoğun bir dönem yaşayan Koç ile Özdemir arasında tartışma çıktı. Çift birbirlerinden özür dileyerek ayrılıklarını sonlandırdı.

AYRILMADIK POZU

Medyada yer bulan ayrılık haberlerine karşı Demet Özdemir, sevgilisi Oğuzhan Koç ile çekildiği bir fotoğrafını yayınlayarak bu iddiayı yalanladı.

 

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.