Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol’lu ‘Evim’ dizisinin çekimleri başladı

Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol’u buluşturan ‘Evim’ dizisinin çekimleri bugün itibariyle başladı.

Yapımcılığını OG Medya’nın üstlendiği ve yönetmen koltuğunda Çağrı Bayrak’ın oturduğu Evim dizisinin çekimleri bugün itibariyle başladı. TV 8’de yayınlanmaya başlayacak olan ve merakla beklenen dizinin başrolleri Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol’un yer alıyor. Hikayesi henüz netleşmese de dram dizisi olacak Evim’in ilk okumaları geçtiğimiz haftalarda yapılmıştı.

blank
İbrahim Çelikkol – Demet Özdemir

EVİM DİZİSİ NE ZAMAN EKRANLARDA OLACAK?

TV 8’in sahibi Acun Ilıcalı’nın 2 ay sonra ekranlarda olacağının müjdesini verdiği Evim dizisi başrolü Demet Özdemir, önceki gün teaser çekimlerinden bir kareyi sosyal medya hesabından paylaşmış ve hayranlarını heyecanlandırmıştı. İlk kez bir araya gelecek olan Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol ikilisinden güzel oyuncu, geçtiğimiz günlerde ilk kez dram dizisinde yer alacağı için heyecanının iki katı fazla olduğunu dile getirmişti. Özdemir, “Can Yaman ile Erkenci Kuş’ta yakaladığınız uyumu İbrahim Çelikkol’la da yakalayabilecek misiniz?” şeklinde gelen bir soruya “İşimiz bu” yanıtını verdi.

Demet Özdemir: Hazırsak başlayalım

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.