Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol’lu ‘Doğduğun Ev Kaderindir’ dizisinden dev atak!

Başrollerini Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol’un paylaştığı Doğduğun Ev Kaderindir dizisi, dün akşam reytinglerde sıçrama yaşadı. Dizi, Kuruluş Osman’dan sonra en çok izlenen yapım oldu.

Dün akşam yayınlanan dizilerin reyting karnesi belli oldu. 3 haftadır atv’nin reklam süreci sebebiyle yayınlanmayan Burak Özçivit‘in başrolünde yer aldığı Kuruluş Osman, dün akşam yeni bölümü ile ekrandaydı. Yayınlandığı ilk haftadan bu yana zirveyi kimselere bırakmayan Kuruluş Osman, yine bir numaradaydı.

blank
Doğduğun Ev Kaderindir

Kuruluş Osman dizisinden sonraki sıralamalarda ise dengeler değişti. Geçtiğimiz hafta Kuruluş Osman‘ın yokluğunda en çok izlenen dizi olmayı başaran Benim Adım Melek dizisi bu hafta Doğduğum Ev Kaderindir‘in gerisinde kaldı. Hem total hem de AB grubunda Kuruluş Osman’ın ardından en çok izlenen dizi Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol‘lu Doğduğun Ev Kaderindir oldu.

ZEMHERİ, AFİLLİ AŞK’I GEÇTİ!

Öte yandan ekran macerasına yeni başlayan Zemheri, total grubunda 13’üncü AB grubunda ise 7’inci sırada yer aldı. Böylelikle en çok izlenen diziler sıralamasında 4’üncü oldu. Burcu Özberk ve Çağlar Ertuğrul’un başrolünde olduğu Afilli Aşk dizisi ise kan kaybetmeye devam ediyor. Dizi rakiplerinin bir hayli gerisinde kaldı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.