Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol’dan yeni set pozu

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin yıldızları Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol paylaşımlarına hız kesmiyor. Ekranlarda fırtınalar estiren ünlü oyuncuların siyah-beyaz set pozları hayranları tarafından sosyal medyada büyük ilgi gördü.

TV8’in iddialı yapımlarından Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin ünlü çifti Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol, sosyal medya hesaplarından paylaştıkları set pozu ile büyük ilgi gördü.

Doğduğun Ev Kaderindir’de Zeynep ve Mehdi karakterleri ile çok konuşulan Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol sosyal medyayı aktif olarak kullanan ünlülerimizden. Oynadıkları diziler kadar performansları ile de çok konuşulan ünlü ikili yaptıkları paylaşımlarla dikkat çekmeye devam ediyor.

Hayranları ile etkileşim halinde olan dizi oyuncularından Demet Özdemir’in Instagram’da 12 milyon 400 bin, İbrahim Çelikkol’un ise 1 milyon 700 bin takipçisi bulunuyor. Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol, Instgram hesaplarından paylaştıkları set pozu ile çok konuşuldu. Siyah-beyaz pozları ile dikkat çeken oyuncuların bu paylaşımları hayranlarını adeta mest etti.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.