Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol’dan set pozu

TV8’in iddialı dizisi Doğduğun Ev Kaderindir’in yıldızları Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol’dan yeni set pozu geldi. Sevilen dizinin Zeynep ve Mehdi’sinin birlikte yer aldıkları fotoğrafları sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Doğduğun Ev Kaderindir’de Zeynep rolüne hayat veren Demet Özdemir ve Mehdi’yi canlandıran İbrahim Çelikkol’un dizi setinden yaptıkları yeni paylaşımları hayranlarını sevindirdi.

Gerçek hayatta da yakın dost oldukları bilinen ünlü isimlerden Demet Özdemir, sosyal medyayı aktif kullanan oyunculardan. Oğuzhan Koç ile yaşadıkları aşk ile magazin gündeminde dikkat çeken güzel oyuncu oynadığı dizideki performansıyla da takdir topluyor. İbrahim Çelikkol ile yakaladığı uyum ile dizi severleri kendilerine hayran bırakan ikiliden yeni paylaşımlar gelmeye devam ediyor.

blank

Demet Özdemir, Instagram story’sinden rol arkadaşı İbrahim Çelikkol ile birlikte yer aldıkları yeni karesini sevenleri ile paylaştı.

Öte yandan Demet Özdemir, karavanda çekildiği yeni bir pozunu daha takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmedi. Ünlü oyuncunun bu pozuna kısa sürede binlerce beğeni yağdı. Güzel oyuncu Bensu Soral da beğenenler arasındaydı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.