Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol’dan hayranlarını mest eden poz

TV8’de ekrana getirilen Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin başrol oyuncuları İbrahim Çelikkol ve Demet Özdemir ekranın sevilen yüzlerinden oldu. Doğduğun Ev Kaderindir’in Mehdi’si İbrahim Çelikkol rol arkadaşı Demet Özdemir’le olan pozunu paylaştı. Çelikkol’un paylaşımı kısa sürede binlerce beğeni aldı.

Başrollerinde İbrahim Çelikkol ve Demet Özdemir’in rol aldığı Doğduğun Ev Kaderindir dizisi yayınlandığı her bölümü ile izleyenleri ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Dizi başarısını her geçen gün artırırken Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol’un ekrandaki uyumu da hayranları tarafından çok beğeniliyor.

İbrahim Çelikkol ve Demet Özdemir, BeStyle Magazine dergisine verdiği pozlar konuşulmaya devam ederken ikili çekimlerde eğlenceli anlar yaşadı. İbrahim Çelikkol, çekimlere ait yeni bir poz daha Instagram hesabından paylaştı.

blank

Siyah beyaz paylaşımda bulunan İbrahim Çelikkol’un birlikte poz verdiği Demet Özdemir’in duru güzelliği konuşulmaya başlandı. İbrahim Çelikkol’un paylaşımı kısa sürede binlerce beğeni ve yorum alırken Demet Özdemir de kayıtsız kalmadı. Demet Özdemir, bu paylaşıma emojilerle yorum yaptı.

YouTube video

 

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.