Demet Özdemir, sosyeteye gelin mi gidiyor?

Oyuncu Demet Özdemir’in yeni bir ilişkiye başladığı iddia edildi. İddialara göre; Özdemir, gönlünü sosyetik iş insanı Yaman Taciroğlu’na kaptırdı.

Geçen yıl partneri Can Yaman ile yaşadığı aşkla adından söz ettiren Demet Özdemir, sürpriz bir aşk iddiasıyla gündeme geldi.

Güzel oyuncunun bu kez kalbini çalan isim, ünlü modacı Nedret Taciroğlu’nun iş insanı oğlu Yaman Taciroğlu oldu.

blank
Demet Özdemir – Yaman Taciroğlu

Kısa süredir görüşen ve arkadaşlıkları aşka dönüşen ikili, şimdilik ilişkilerini saklıyor. Aşkın ortaya çıkmaması için çabalayan çift, birbirlerini sosyal medyada da takipten çekiniyor.

Çiçeği burnunda aşıklar, konuşulanlara göre de ilişkinin açığa çıkmaması için daha çok kalabalık arkadaş grubunun olduğu ortamlarda buluşuyor.

Can Yaman – Demet Özdemir

Demet Özdemir‘in Can Yaman‘ın ardından gönlünü adı, eski aşkının soyadıyla aynı olan Yaman Taciroğlu‘na kaptırması “Tesadüfe bak” dedirtti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.