Demet Özdemir ”Sen Kiminle Dans Ediyorsun”da çok konuşulacak

Bana Masal Anlatma ve Kara Bela’dan sonra Burak Aksak’tan yepyeni bir film.

Küçük insanların samimi hikayelerini ve başarı mücadelesinianlatan Sen Kiminle Dans Ediyorsun’ da aşk ile kahkaha, dans ile dostluk bir araya geliyor. 17 Kasım’da BKM yapımcılığında vizyona girecek olan Binnur Kaya, Demet Özdemir, Uraz Kaygılaroğlu ve Okan Çabalar’ın başrollerde olduğu yapım, aşkın dansını perdeye taşıyor.

Vizyona gün sayan filmin fragmanı da sinemaseverlerle buluştu. ‘Sen Kiminle Dans Ediyorsun’ filminin sosyal medya hesaplarından paylaşılan fragman, herkesin beğenisini kazandı. Merakla beklenen filmde en dikkat çekici sahnelerden biri de Demet Özdemir ve Okan Çabalar’ın dans yarışmasında rakip olarak karşı karşıya geldiği anlar olacak. Birbirinden iddialı iki isim, sergiledikleri performanslar kadar, aralarında geçen diyaloglarla da izleyiciyi kırıp geçirecek.

KENDİMLE HIRSLA DEĞİL, EĞLENEREK YARIŞIYORUM!

Okan Çabalar ile dans yarışmasına katıldığı sahnelerin çekimlerinde çok güldüğünü belirten Demet Özdemir ‘Okan, çok güzel ve komik bir karakter çıkarttı . Açıkçası hem heyecanlı hem de eğlenceli bir sahne oldu. Biz sahneleri oynarken çok güldük ve çok eğlendik. Okan inanılmaz güzel dans etti, çok emek verip prova aldı. Bu yüzden işim biraz zordu. Ortaya gerçek dans şov ve kıyasıya bir rekabetçıktı’ diyerej rol arkadaşından övgüyle bahsetti.

Rekabeti sevmediğini ama kendisiyle yarıştığını vurgulayan Özdemir ‘Gerçek hayatta rekabet sevmem. Sanırım hep kendimi yenilemeyi ilerletmeyi hedefliyorum bu da aslında kendimle bir yarışım olduğunu gösteriyor. Bunu hırsla değil eğlenerek kendimi eğiterek yapıyorum . Oyuncu olmaya karar verdiğimde kendimle bir yarışa girdim .Öğrenmem gereken çok şey vardı, eğitimimi bitirdikten sonra ilk dizi seçmesine girdiğimde yine kendimle bir yarış halindeydim ve seçildim. En tatlı en mutlu olduğum yarış diyebilirim’ şeklinde konuştu.

DEMET’İ BİR KÖŞEDE AĞZIMIZ AÇIK İZLEDİK

Okan Çabalar ise ‘Demet iyi bir oyuncu olmasının yanı sıra iyi de bir dansçı, az oyuncuda olan bir özellik bu. Zaten dans geçmişi de var. O sebeple filmdeki dansları hepimizden önce öğrendi Gösterilen bir figürü beş dakika içinde kaptı desem abartmış olmam o yüzden zaten set arkasında da yarışın galibiydi. Hele Bora Cengiz le bir dans sahneleri var ki filmde biz köşede ağzımız açık izledik seyirci de bayılacak o sahneye eminim’ yorumunu yaptı.

Çabalar, ‘Rekabet benim çocukluğumdan beri başıma dert olmuş bir şeydir. Bunun en erken hali bizde ‘bilmem kimin oğlu’ diye başlar, sonra gelişir yayılır gider. Açıkçası i bunun bir faydasının olduğunu düşünmüyorum çünkü insanın kendini geliştirmesi için bin tane yol var. Eğer rekabet duygusu birini harekete geçiriyorsa bunu kullanmalı belki ama hiç benlik bir duygu değil bana komik geliyor’ açıklamasında bulundu.

BEŞ YAŞINDAN BERİ DANS EDİYORUM, MAHALLEDE DANS GRUBUMUZ VARDI!

Sevilen oyuncu Çabalar, dansla arasının her zaman iyi olduğunu vurgulayarak ‘Ben beş yaşımdan beri dans ediyorum. Annem teybe birbirinden güzel kasetler koyardı benim için. Karşısına geçip dans ederdim bayılırdım oynamama. Carmen müzikalini izlemiştim TRT’de aklımı bıraktım orada… Okulda koridorda taklit ederdim oradaki dansları bir de çocukken mahallede dans grubumuz vardı. Akşamları bir araya gelir dönemin popüler danslarını yapmaya çalışırdık ilkokula gidiyordum o zamanlar. Kısmete bak ki şimdi o sokak dansçılarının büyümüş hali bu filmde canlanıyor. Hayat çok ilginç. Onun dışında hiç eğitim almadım dansla ilgili. Sadece izledim biraz taklit ve gözlemle kıvırabildiğim kadar kıvırttım’ dedi.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.