Demet Özdemir: Onları gördükçe üzülüyorum

Doğduğun Ev Kaderindir’in Zeynep’i Demet Özdemir geçtiğimiz gün bir alışveriş merkezinde görüntülendi.

Muhabirler ile ayaküstü sohbet etmeyi ihmal etmeyen başarılı oyuncu Demet Özdemir, dizi çekimlerine devam edeceklerini duyurdu. Açıklamalarına devam eden Özdemir, pandemi nedeniyle birçok kişinin işinden olmasına üzüldüğünü de sözlerine ekledi.

YouTube video

Başrollerini İbrahim Çelikkol ile paylaştığı Doğduğun Ev Kaderindir dizinde hayat verdiği Zeynep karakteri ile beğeni toplayan güzel oyuncu Demet Özdemir, alışveriş merkezinden çıkarken görüntülendi. Spor tarzı ile oldukça göz dolduran ünlü oyuncu Demet Özdemir, muhabirler ile sohbet etti.

‘ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Ocak ayında da Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin çekimlerine devam edilip yeni bölümlerin yayınlanacağını belirten Demet Özdemir, ‘Normalde Ocak ayında diziler 2-3 hafta tatile girerdi, bu sene tatile girmiyoruz, çalışmaya devam edeceğiz.

‘ONLARI GÖRDÜKÇE ÜZÜLÜYORUM’

Biz çalışıyoruz şanslıyız ama bazı sektörler bu virüsten çok etkilendi ve insanlar işlerinden oldu, evde oturuyorlar. Onları gördükçe çok üzülüyorum. İnşallah en kısa sürede normale döneriz.’ diyerek üzüntüsünü dile getirdi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.