Demet Özdemir, Neslihan Atagül’ü üçe katladı

Erkenci Kuş dizisi ile yıldızı parlayan Demet Özdemir, bir şampuan markasının yüzü oldu. Oyuncunun, son dört senedir markanın elçisi olan Neslihan Atagül’ü de ücret olarak üçe katladığı ortaya çıktı.

Sosyal medyada adından sıkça söz ettiren Demet Özdemir bir şampuan markasının yeni yüzü oldu. Daha önce Neslihan Atagül ile çalışan marka Demet Özdemir’e teklif götürdü. Neslihan Atagül’ün 1 milyon 100 bin tl aldığı markadan Demet Özdemir 3 milyon tl aldı.

Kısa bir süre sonra İbrahim Çelikkol’la başrolünü paylaştığı ‘Evim’ dizisiyle izleyici karşısına çıkacak oyuncu, şampuan markasının çekimlerine başladı.

İlerleyen zamanlarda ekranlarda yayınlanacak reklamın yanı sıra Özdemir’in objektif karşısına geçeceği fotoğraflar da tüm billboard’ları süsleyecek.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.