Demet Özdemir, kafayı yedirtecek kadar güzel!

Demet Özdemir‘in Instagram’dan paylaştığı fotoğraf beğeni topladı. Güzel oyuncunun pozuna binlerce beğeni ve yorum yağdı.

Demet Özdemir, Lofficiel Türkiye dergisinin yeni sayısı için objektif karşısına geçti. Dergiye kapak olan güzel yıldız fotoğraflarını da sosyal medyadan paylaştı. Oyuncunun paylaşımı büyük beğeni topladı. 8,6 milyon takipçisi bulunan Demet Özdemir‘in paylaşımı 4 saatte 340 bine yakın kişi beğendi. Ayrıca fotoğrafların altına binlerce yorum yapıldı.

Güzel oyuncunun takipçilerinden biri fotoğrafın altına “Kafayı yedirtecek kadar güzelsin” diye yazdı.

Son olarak Can Yaman‘la Erkenci Kuş dizisinde rol alan Demet Özdemir, ‘Doğduğun Ev Kaderin‘ isimli dizide İbrahim Çelikkol‘la birlikte izleyiciyle buluşacak. Çekimleri başlayan dizinin yakın zamanda yayına girmesi bekleniyor.

Demet Özdemir ile İbrahim Çelikkol’un yeni başlayacak dizisinde flaş gelişme!

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.