Demet Özdemir ile Tolga Çevik ”TOLGSHOW” da güldürecek

Ekranların en eğlenceli programı TOLGSHOW’un 31 Mart Cumartesi günü yayınlanacak yeni bölümüne Demet Özdemir konuk olacak.

Demet Özdemir ile Tolga Çevik’in canlandırdığı ‘Arkadaşım’ın sohbeti ve arkasından ‘gelin olmuş gidiyorsun oyunu’ izleyenlere eğlenceli anlar yaşatacak.

TOLGA ÇEVİK’TEN HORON ŞOV

TOLGSHOW’un ikinci perdesinde ise ‘Arkadaşım’, tüm yarışmaları kazanan horon başı olarak sahneye çıkacak. Arkadaşım’ın Karadeniz şivesi, kıyafetleri, dansları ve rakipleriyle girdiği mücadele kahkahalarla izlenecek.

25 Film’in yapımcılığını üstlendiği; Gizemli Yönetmen Fırat Parlak ve Minik Müzisyen Özer Atik’in yer aldığı TOLGSHOW’un 12’nci bölümü 31 Mart Cumartesi akşamı FOX’ta seyirciyle buluşacak.

TOLGSHOW / 12. BÖLÜM / 31 MART / 23.30 / FOX

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.