Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç’un aşk tatili!

Demet Özdemir-Oğuzhan Koç çifti, yakın arkadaşları Aslı Bekiroğlu ve sevgilisi Çağrı Telkıvıran’la tatil sezonunu açtı. Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç, teknenin merdivenlerinden denize ineceği sırada aşka gelerek sarılıp, öpüşmeye başladı. Kiraladıkları guletle Fethiye’nin koylarını gezen arkadaş grubu, gün boyu deniz ve güneşin tadını çıkardı. Demet Özdemir ve Aslı Bekiroğlu’nun selülitli hali ise dikkatlerden kaçmadı.

YouTube video

Demet Özdemir-Oğuzhan Koç çifti, yakın arkadaşları Aslı Bekiroğlu ve sevgilisi Çağrı Telkıvıran’la tatil sezonunu açtı. Özdemir ve Koç, teknenin merdivenlerinden denize ineceği sırada aşka gelerek sarılıp, öpüşmeye başladı.

Balıkesir Ayvalık’ta tatillerine başlayan Demet Özdemir-Oğuzhan Koç çifti ile Aslı Bekiroğlu-Çağrı Telkıvıran çifti, daha sonra soluğu Muğla Fethiye’de aldı. Kiraladıkları guletle Fethiye’nin koylarını gezen arkadaş grubu, gün boyu deniz ve güneşin tadını çıkardı. Demet Özdemir ve Bekiroğlu’nun selülitli hali ise dikkatlerden kaçmadı.

Öğle saatlerinde denize girmek için sakin bir koya seçen dostlar, bol bol yüzdü ve su sporları yaptı. Özdemir ve Koç, teknenin merdivenlerinden denize ineceği sırada ise aşka gelerek sarılıp, öpüşmeye başladı.

blank

DEMET’TEN OĞUZHAN’A: AŞKIM

Koç’a sarılan oyuncu, “Aşkım” diyerek, sevgi gösterisinde bulundu. Aslı Bekiroğlu ve müzisyen sevgilisi Telkıvıran’la merdivenlerden denize girmeyi tercih etti. Demet ve Oğuzhan ise suya atlamayı tercih etti.

AYAKKABI İDDİASINA GİRDİLER

Bekiroğlu ve Telkıvıran’la iddiaya tutuşan Özdemir ve Koç, “Sörf tahtasının üzerinde 10 saniye kalırsanız, size ayakkabı alacağız” diyerek iddiayı kaybetti. Bekiroğlu ve sevgilisi, sörf tahtası üzerinde 10 saniyeden fazla kalınca, “İddiayı kazandık” diye bağırdı.

YENİ ROTA KAŞ

Demet Özdemir, sevgilisinin sürdüğü kanonun önüne oturarak, gezintiye çıktı. Kanodan aşağıya düşen Koç, surf tahtası üzerinde kürek çekerek, sevgilisine yetişmeye çalıştı. Aslı Bekiroğlu ve sevgilisi Çağrı Telkıvıran’ın ilginç yöntemi ise objektiflere böyle yansıdı. Arkadaş grubunun tekne ile rotayı Kaş’a çevirecekleri öğrenildi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.