Demet Özdemir ile Can Yaman’la ilgili iddiaların ardı arkası kesilmiyor

Erkenci Kuş dizisinin yıldızları Demet Özdemir ile Can Yaman’la ilgili iddiaların ardı arkası kesilmiyor. Son olarak çiftin ayrıldığını güçlendiren detaylar ortaya çıktı.

Star TV’de yayınlanan ‘Erkenci Kuş’ dizisinin başrol oyuncuları Demet Özdemir’le Can Yaman’ın yaklaşık bir yıldır aşk yaşadığı iddia ediliyor.

Ancak çift, konuyla ilgili soruları her seferinde yanıtsız bırakıyor. İkilinin aşk hayatıyla ilgili de sürekli bir iddia ortaya atılıyor. Son olarak çiftin ayrılığı iddialarını güçlendiren yeni gelişmeler ortaya çıktı.

Kavga mı ettiler?

Birlikte rol aldıkları ‘Erkenci Kuş’ dizisinin finaline birkaç bölüm kala çift ayrılık kararı aldı.

Geçtiğimiz günlerde de birlikteliklerini sonlandırdıkları öne sürülen Özdemir ile Yaman’ın, bu kez kavga ettiği ve ilişkilerine nokta koyduğu belirtildi.

blank
Demet Özdemir, – Anıl Çelik

Demet Özdemir, şu sıralar rol arkadaşı Anıl Çelik ile Çeşme’de, Can Yaman ise Marmaris’de tatil yapıyor.

Geçtiğimiz haftalarda tatil için Maldivler’e giden çiftin, tatillerini yarıda kesip İstanbul’a ayrı uçaklarla döndükleri de konuşulanlar arasında.

Demet Özdemir’den duygulandıran paylaşım

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.