Demet Özdemir, hayranlarının merakla beklediği sorunun cevabını verdi

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin yıldızı Demet Özdemir, hayranlarının merakla beklediği sorunun cevabını verdi. Özdemir, koronavirüs salgını nedeniyle bir süredir sete çıkmayan dizi ekibinin, yeniden bir araya geldiğini ve çekimlerin başladığını duyurdu.

Başrollerini İbrahim Çelikkol ile Demet Özdemir’in paylaştığı Doğduğun Ev Kaderindir dizisi, tv8 ekranlarında bu sene yayın hayatına başlamıştı. Ancak koronavirüs salgını nedeniyle dizi ekibi, 11 bölüm sonra çekimlere ara vermek zorunda kalmıştı. Bir süredir ekranlarda yer almayan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin yeni bölüm tarihi merak konusu olmuştu.

DEMET ÖZDEMİR DUYURDU

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin yeniden ekranlara dönüş müjdesini dizinin başrolü Demet Özdemir verdi. Ünlü oyuncu, Instagram hesabından “Geri dönüyoruz” diyerek partneri İbrahim Çelikkol ile fotoğrafını paylaştı.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.