Demet Özdemir Engin Akyürek’i övdü: Çok tatlı

Ünlü şarkıcı Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç, geçtiğimiz akşam katıldıkları bir etkinlikte görüntülendi. Basın mensupları ile sohbet etmeyi ihmal etmeyen Demet Özdemir, Adım Farah dizisindeki partneri Engin Öztürk, hakkında övgü dolu sözler sarf etti.

Adım Farah dizisinin bir sahnesini çektikten sonra eşi Oğuzhan Koç ile görüntülenen Demet Özdemir, bir etkinlikte görüntülendi. Demet Özdemir, “Biraz dramatik sahne çektik, o yüzden hayata adapte olmaya geç başladım. Her şey çok güzel gidiyor. İnşallah size teslim ettikten sonra sizlerle seyircileriniz beğenir” dedi.

Dizideki karakterinden bahseden güzel oyuncu, “Aslında birçok kişiyi canlandıracağım ipucu vermek istemiyorum. Benim için çok kıymetli bir iş olacak baştan sona. Bakalım göreceğiz geri dönüşleri.” ifadelerini kullandı.

blank

DEMET ÖZDEMİR’DEN ENGİN AKYÜREK AÇIKLAMASI

Muhabirlerin “Partneriniz Engin Bey hakkında neler söylemek istersiniz?” sorusuna da cevap veren Özdemir, şunları söyledi:

“Engin’le 5 gündür falan çalışıyoruz çok tatlı… Zaten bu zamana kadar takip ettiğim çok da beğenerek izlediğim biriydi. O yüzden çok mutluyum bence çok güzel geçiyor her şey… Tabi 5 gün oldu çok emin konuşmayayım ama herkes çok iyi, çok yolunda”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.