Demet Özdemir, Can Yaman’la sette sık sık kavga ettiği iddiasına ne yanıt verdi?

Demet Özdemir, adının aşk dedikodularına karıştığı Erkenci Kuş dizisindeki partneri Can Yaman’la sette sık sık kavga ettiği iddiasına ne yanıt verdi? İddialar doğru muydu?

Erkenci Kuş dizisiyle kariyerindeki yükselişini sürdüren Demet Özdemir, Aşk Geçmişim adlı tiyatro oyununun galasına katıldı. Demet Özdemir, yakında İbrahim Çelikkol ile Evim dizisinde başrol oynamaya hazırlanıyor.

Güzel oyuncuya ağustos başında final yapan Erkenci Kuş dizisini özleyip özlemediğini soruldu. Can Yaman geçen günlerde Demet Özdemir’le çok uyumlu olduklarını yeniden bir araya gelmeyi de çok istediğini söylemişti. Demet Özdemir’e “Yine Can Yaman’la partner olmak ister misiniz?” diye soruldu.

İşte Demet Özdemir’in o açıklaması

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.