Demet Özdemir, Can Yaman ile ayrılık haberlerini yalanladı

Oyuncu çift Demet Özdemir ve Can Yaman, aynı dizide rol almaya başlamasıyla bir dizi aşkı daha gerçek olmuştu. Geçtiğimiz günlerde ayrıldıkları yönünde iddialar dolaşırken Özdemir’in sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım soru işaretlerini giderdi.

Oyuncu çift Demet Özdemir ile Can Yaman, aynı dizide rol almaya başlamış ve dizideki aşkları da gerçek olmuştu. Birlikteliklerini set dışına da taşıyan çift, aşklarını sosyal medyada da sık sık paylaşıyor.

blank

Can Yaman ile Demet Özdemir’in geçtiğimiz günlerde ayrıldıkları iddia edilmişti. İkili, sosyal medya hesaplarından, “Ayna ayna söyle bize” notu düşerek yaptıkları paylaşımla ayrılık iddialarını yalanladı.

Öte yandan oyuncu Can Yaman, bedelli askerlik hakkını kullanarak vatani görevini yerine getirmek için gün sayıyor. Bedelli askerlikten faydalanan oyuncu Can Yaman, geçtiğimiz günlerde 21 günlük zorunlu görevini yapmak için İzmir’e gideceğini açıklamıştı.

Demet Özdemir’den Can Yaman’a yeni yasak

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.