Demet Özdemir, asker yolu beklememiş!

Demet Özdemir ile Lider Şahin’in, Didem Şahin yüzünden ayrıldığı iddia edilmişti. Ancak Özdemir’in Şahin’i terk ettiği ortaya çıktı.

Oyuncu Demet Özdemir, özel hayatıyla gündeme gelmeye devam ediyor. Şimdilerde Can Yaman ile ilişkisinin bittiği magazin kulislerinde dolaşırken, daha önceden oyuncunun Lider Şahin’le aşk yaşadığı iddia edilmişti. Hatta çiftin ilişkisine Lider Şahin’in annesi Didem Şahin’in sebep olduğu, yapılan baskının ayrılık getirdiği öne sürülmüştü.

GERÇEK BAMBAŞKA ÇIKTI

Ancak 2. Sayfa’da bugün ortaya atılan yeni bir iddiaya göre Demet Özdemir ile Lider Şahin, Didem Şahin yüzünden ayrılmadı. İddiaya göre Lider Şahin askere gittiği dönemde Demet Özdemir onu beklemedi. Bu nedenle ikili, yollarını ayırdı.

blank

Öte yandan Lider Şahin, şimdilerde manken Didem Soydan ile birlikteliğini sürdüyor.

Didem Soydan, Lider Şahin ile Demet Özdemir’in ayrılığına sebep oldu!

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.