Demet Özdemir alışverişi neden yarıda bıraktı?

‘Erkenci Kuş’ dizisi ile ülke çapında üne kavuşan Demet Özdemir, önceki gün İstinyePark Alışveriş Merkezi’nde görüntülendi.

Güzel oyuncu Demet Özdemir geçtiğimiz gün İstinyePark Alışveriş Merkezi’ndeydi. Alişveriş merkezinde alışveriş yaparken magazin muhabirlerini gören güzel oyuncu, alışverişini yarıda bırakarak magazin muhabirlerinin yanına geldi. “Sizleri bekletmeyeyim, alışverişim uzun sürebilir” diyen Özdemir, yeni başlayacak olan ‘Evim’ dizisi ile ilgili ‘Evim’ dizisinin çekimlerinin başlayacağını müjdeleyerek “Çok yakında sete çıkıyoruz, uzun süre yoğun tempoda çalışacağım, buralarda beni pek göremeyebilirsiniz. Bugün fırsatını bulmuşken alışverişe çıkıp eksiklerimi tamamlamak istedim.” dedi. Güzel oyuncu, daha sonra muhabirlerden müsaade isteyerek alışverişine devam etti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.