Demet Evgar’ın başlattığı teknoloji detoksuna Hande Yener’de katıldı

‘Aşk Tohumu’ şarkısına klip çeken Hande Yener, sanal ortamda fazla zaman harcayanları eleştirdi. ‘Günde 10 dakikadan fazla sosyal medya kullanmıyorum’ diyerek teknoloji detoksu yaptığını dile getirdi.

Kısa süre önce Demet Evgar ‘telefon ve televizyon’ kullanmadığını söyleyerek ‘teknoloji detoksu’ yaptığını açıklamıştı. Ünlü oyuncu gibi Hande Yener’in de kendini bu konuda kısıtladığı ortaya çıktı. Önceki gün Esentepe’de ‘Aşk Tohumu’ adlı şarkısına klip çeken Yener, gazetecileri karşısında görünce ilginç açıklamalar yaptı. Toplumun büyük çoğunluğunun sosyal medya bağımlısı haline geldiğini, bunun da sağlıklı bir durum olmadığını dile getiren popçu, ‘Ben sosyal medyayı günde sadece 10 dakika kullanıyorum. Sanal dünyanın beni esir almasına izin vermiyorum’ dedi.

‘ZİRVE TARTIŞMASI’

Hande Yener, yıllardır kavgalı olduğu Demet Akalın’la barışmasına da değindi. “Barıştık ama halen bir araya gelemedik. Bugün yine ‘zirvedeyim’ dedim. Daha önce de kavgamız bu sözümle başlamıştı, her an bir tartışma çıkabilir. Her şey olabilir, bekleyin” diyerek kahkaha attı. Kenan İmirzalıoğlu’nun paparazzilerle olan davasına da değinen şarkıcı, ‘Rolü gereği görünmek istemez anlarım ama bir işi olunca, mesela galası olunca gazetecileri çağırıyor’ şeklinde eleştiride bulundu.

TEKNOLOJİ DETOKSU

Geçtiğimiz hafta Bebek’te görüntülenen Demet Evgar, “Telefon, televizyon ve sosyal medyayı kullanmıyorum” demişti. Evgar’ın başlattığı teknoloji detoksu yeni bir akımın habercisi oldu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.