Demet Akbağ’ın eşi Zafer Çika, geçirdiği trafik kazası sonrası hayata veda etti

İzmir’in Narlıdere ilçesinde kaza yapan usta sanatçı Demet Akbağ’ın eşi Zafer Çika, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve hayata veda etti.

Bugün havayoluyla İzmir’e gelen ve Çeşme’ye gitmek için Muammer Renda ile yola çıkan Zafer Çika, Çeşme otoyolunda trafik kazası geçirdi. Kazanın ardından Çika, Dokuz Eylül Üniversitesine kaldırıldı ve ameliyata alındı.

blank

Kazanın duyulmasının ardından Çika ve Demet Akbağ’ın yakınları ile sanat, iş ve futbol dünyasından çok sayıda kişi hastaneye gelerek Zafer Çika’nın sağlık durumu hakkında bilgi aldı.

İzmir’in Narlıdere ilçesinde ünlü sanatçı Demet Akbağ’ın eşi Zafer Çika’nın da içerisinde bulunduğu Pick-Up aracı, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerine kontrolden çıkarak şarampole yuvarlandı. Kazada Çika ve aracı kullanan Muammer Renda, hastaneye kaldırıldı. Durumu ağır olan Çika ameliyat sonrası yoğun bakıma alındı. Zafer Çika gece saatlerinde hayatını kaybetti.

Kaza saat 18.30 sıralarında İzmir- Çeşme Otoyolu İstihkam Eğitim ve Merkez Komutanlığı yakınlarında meydana geldi. Havayolu ile İzmir’e gelen Zafer Çika, buradan Muammer Renda yönetimindeki 35 S 7580 plakalı Pick-Up ile Çeşme’ye gitmek üzere yola çıktı. Araç, İstihkam Eğitim ve Merkez Komutanlığı yakınlarında yağış nedeniyle kayganlaşan yolda sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı. Bariyerlere çarpan Pick-Up, ardından şarampole yuvarlandı.

ACI HABER GECE GELDİ

Geçirdiği trafik kazası sonrası yaşama veda eden Zafer Çika bir çok kesimde tanınan ve saygı duyulan birisiydi.

ZAFER ÇİKA KİMDİR?

Demet Akbağ’ın eşi Zafer Çika, yapımcıdır. Ünlü oyuncu Demet Akbağ ile 1999 yılında evlenmiştir. Bu evlilikten Ali Çika isimli bir oğlu olmuştur. Zafer Çika bugüne kadar birçok filmin yapımcılığını üstlenmiştir.

Acı haberi alan Yeşim Salkım duygularını böyle dile getirdi…

Durumu ağır… Demet Akbağ’ın eşi Zafer Çıka trafik kazası geçirdi!

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.