Demet Akbağ’dan duygulandıran paylaşım

Ünlü oyuncu Demet Akbağ, sosyal medya hesabından paylaştığı çocukluk fotoğrafıyla takipçilerini duygulandırdı.

Demet Akbağ, perşembeyi cumaya bağlayan gece yaptığı TBT (ThrowbackThursday/ Bu hasthtag altında geçmiş yıllara ait fotoğraf paylaşılıyor) paylaşımı ile çocukluk yıllarına ait bir kareyi sevenleriyle paylaştı.

“TEK DERDİMİZ PAMUK HELVACIYA SESLENMEKTİR O SIRADA…”

Ünlü oyuncunun, “Üzerimizde annemin diktiği paltolarımız, yüzümüzde saf bir tebessüm, birbirimize sokulup poz vermişiz, . Babam ‘çekiyoruuum’ demiştir muhtemelen, muhtemelen deniz kokmuştur o sırada büyükdere sahilinde, annem saçımızı düzeltmiştir ve muhtemelen tek derdimiz pamuk helvacıya seslenmektir o sırada…… ( perşembeden cumaya geçerken iyi geceler)……..” notuyla paylaştığı fotoğraf binlerce beğeni aldı.

demet1

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.